Hus/Leiligheter

Da Cascina Marenco ble totalrenovert på nittitallet, ble det lagt vekt på å ta vare på det typiske byggestilen i Piemonte. Cascina Marenco framstår i dag rustikk og elegant med sine steinvegger og synlige, orginale trebjelker over dører og vinduer. De tre ferieleilighetene og gårdshuset...
Casa Carlo, har høy standard med fliser på golv i alle rom, flislagte bad og opprinnelige steinvegger innvendig som skaper et trivelig miljø.
Leilighetene ligger i andre etasje med overbygd terasse med utsikt sørover mot åsene langs elva Bormida. Casa Carlo har to etasjer med inngang fra det koslige, sørvendte gårdsrommet.

Casa Carlo og leilighetene leies ut på ukesbasis, men også for weekend og kortere opphold. Eller hvorfor ikke prøve et langtidsopphold for de som er pensjonister eller nybakte foreldre med pappapermisjon? Det er også mulig å leie hele Cascina Marenco for inntil 16 personer for familieferie, fødselsdagfeiring, bryllup, vinklubber, språkkurs, gruppe på golfferie, grupper på sykkelferie eller for de som ønsker å gå fotturer i Piemonte.

Leilighet 1
Enter apartment 1
Leilighet 2
Enter apartment 2
Leilighet 3
Enter apartment 3
Casa Carlo
Enter Casa CarloDesign copyright © 2019 Siri Michaelsen  Content copyright © 2019 Cascina Marenco